Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Doe 50 g sesamzaadjes in een vijzel en maal fijn met de suiker.
-
Roer de sojasaus, 1 el sesamolie, rijstazijn en honing erdoor.
-
Verwijder het buitenste blad van de lente-uitjes. Snij 1 lente-ui fijn.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Gaar de glasnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Giet af en spoel koud. Besprenkel met 1 el sesamolie en roer de gesnipperde lente-ui en de koriander eronder.
-
Snij de courgette in schuine schijven van ± 1 cm.
-
Smeer de overige lente-uitjes, courgette schijven en broccolini in met arachideolie.
-
Verwarm een grillpan of de barbecue.
-
Gril de courgette, lente-ui en broccolini aan alle zijden mooi bruin en gaar op een matig vuur.
-
Besprenkel de groenten met de sesamdressing en werk af met ricotta.
-
Serveer met de glasnoedels in een blad ijsbergsla.
-
Werk af met de overige sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven