Fish pie met broccoli, dragon en zure room
 
                    
                    
                Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Smelt de boter. 
- 
                    
                    Hak de dragonblaadjes fijn. 
- 
                    
                    Snij de roosjes van de broccoli. 
- 
                    
                    Snij het witte gedeelte van de prei fijn. 
- 
                    
                    Pel en pers de look. 
- 
                    
                    Hak het zuurdesembroodkruim fijn. 
- 
                    
                    Snij de visfilets in stukken van 3 cm. 
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 200°C. 
- 
                    
                    Schep ½ van de dragon samen met het broodkruim en ½ van de gesmolten boter door elkaar in een ovenschaal. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Zet 10 min in de oven. Schep het mengsel uit de ovenschaal en zet opzij. 
- 
                    
                    Doe de rest van de boter in een pot en roerbak de prei, look en broccoli. Dek af en laat zacht bakken. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Schep de vis samen met de bloem door elkaar. Kruid met peper en zout en voeg bij de broccoli. 
- 
                    
                    Schep de rest van de dragon, de mosterd, de zure room en het water erdoor. Meng stevig en schep in de ovenschaal. 
- 
                    
                    Strijk het mengsel glad en bestrooi met broodkruim. 
- 
                    
                    Bak in 10 min goudbruin en gaar in de oven. 
- 
                    
                    Serveer onmiddellijk. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                