Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze 20 min in gezouten water.
-
Giet ze af en laat ze drogen op een zacht vuur tot al het water verdwenen is.
-
Voeg de in stukjes gesneden ansjovisfilets, 2 el boter en 100 ml melk toe en stamp tot een grove puree. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortel en snij in fijne blokjes.
-
Was het preiwit en snipper fijn.
-
Verhit 2 el boter in een kookpot. Bak de ui en prei glazig. Voeg de wortel toe en laat 5 min meebakken.
-
Bestrooi met bloem en roer goed om. Voeg 250 ml melk, 250 ml water, de room en het visbouillonblokje toe.
-
Breng al roerend aan de kook en laat enkele min doorkoken tot een dikke saus. Voeg de spinazie toe en laat al roerend slinken. Kruid naar smaak met zout, zwarte peper en limoensap.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de groenten met saus over de bodem van een ovenschotel.
-
Snij de vis in blokjes van 3 op 3 cm en verdeel over de groenten.
-
Eindig met de grove puree en een laagje paneermeel.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 30 min bakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven