Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 200.0 g Laurette-aardappel
Schil de aardappelen en snij in kleinere stukken.
-
Ingrediënten: 2.0 teentjes look 2.0 sjalotten
Pel de sjalotten en look en snipper fijn.
-
Ingrediënten: boter
Stoof de sjalotten en look aan in boter en voeg de aardappelen toe.
-
Ingrediënten: 1.0 dl visfumet 0.5 dl witte wijn
Bevochtig alles met de visfumet en witte wijn. Kook de aardappelen.
-
Ingrediënten: 400.0 g witte vis vis
Schik de witte vis op de aardappelen en zet het deksel op de kookpot.
-
Laat 15 min op een zeer zacht vuurtje garen.
-
Ingrediënten: 1.0 dl culinaire room
Voeg de room toe en laat nog eens goed koken zonder deksel.
-
Ingrediënten: verse dille
Plet alles samen tot een puree en kruid met peper, zout en fijngehakte dille (= brandade). Laat wat afkoelen.
-
Ingrediënten: 1.0 vellen Herta bladerdeeg boter bloem
Smeer de taartvorm in met boter en bestrooi met bloem. Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg.
-
Prik het deeg in met een vork. Schik de lauwe visbrandade erop.
-
Ingrediënten: 4.0 plakjes gerookte zalm
Snij reepjes van de gerookte zalm en leg op de brandade.
-
Ingrediënten: 1.0 vellen Herta bladerdeeg
Snij het 2de vel bladerdeeg in reepjes. Schik de reepjes bladerdeeg over de brandade zoals bij een ‘carré confiture’.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de vistaart 30 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven