Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snipper de ui en look fijn.
-
Schil de wortelen en snij ze in kleine blokjes. Snij de selderstengels in fijne halve maantjes.
-
Rits de dragonblaadjes los en snij ze fijn.
-
Smelt de boter en laat bruisen. Voeg de uisnippers, wortelblokjes, selder en look toe en laat even stoven. Schep de tomatenpuree erdoor. Voeg tijm, laurier en vissaus toe. Laat 1 min bakken.
-
Overgiet met de wijn, voeg dragon toe en laat inkoken. Blus met de fond en laat tot ½ inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Pel de scampi’s, snij de vis in stukken en schik in een ovenschaal.
-
Snij de dille fijn.
-
Verwarm de aardappelpuree en schep er de boter, zure room, dille, eidooiers en mierikswortelpuree door. Kruid met zout.
-
Giet de warme groentesaus over de vis en dek af met een laag puree. Trek er wat piekjes in met een vork of maak toefjes met een spuitzak.
-
Bak goudbruin onder een hete grill.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven