Slaatje met restje kip, rijst, druifjes, appel, peer, verse vijg en parmezaandressing

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar.
-
Snij de appel en peer in kleine stukken.
-
Halveer de druiven.
-
Dressing: klop de azijn, de olijfolie, het water en de Parmezaanse kaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rijst onder de stukjes gebraden kip en fruit.
-
Giet de dressing over de salade en meng.
-
Snij de vijgen in 4 stukken en werk de salade ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders