Slaatje met restje kip, rijst, druifjes, appel, peer, verse vijg en parmezaandressing PT15M 2 porties 50 g Boni basmatirijst 1 el water 3 el Boni olijfolie 2 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas 1 el wittewijnazijn Spar gebraden kip 1 peer 1 appel 10 druiven 2 vijgen

Slaatje met restje kip, rijst, druifjes, appel, peer, verse vijg en parmezaandressing

77025b2a13e976bfac38cb76eca0095c4a9e7388701b7e18a923440d56701f7d.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst gaar.

  2. Snij de appel en peer in kleine stukken.

  3. Halveer de druiven.

  4. Dressing: klop de azijn, de olijfolie, het water en de Parmezaanse kaas tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  5. Meng de rijst onder de stukjes gebraden kip en fruit.

  6. Giet de dressing over de salade en meng.

  7. Snij de vijgen in 4 stukken en werk de salade ermee af.