Suprême van parelhoen met verse vijgen en druiven

Suprême van parelhoen met verse vijgen en druiven

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de witte wijn met de honing en de olijfolie.

  2. Leg de suprêmes in een ovenschaal en overgiet met de marinade.

  3. Pluk de rozemarijnnaaldjes en strooi over de parelhoen, kruid met peper en zout. Dek af met plasticfolie en laat minstens 4 u rusten in de koelkast. Draai het vlees regelmatig om.

  4. Snij de vijgen kruiselings in en trek ze open, vul met geitenkaas en kruid met peper, zout en rozemarijn. Schik met de druiven in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.

  5. Verwarm de oven voor op 210°C.

  6. Beboter een ovenschaal en schik het vlees erin.

  7. Bak goudbruin en gaar in 45 min; bedruip het vlees regelmatig met de vrijgekomen jus. Zet na 20 min de schaal met vijgen en druiven ook in de oven.

  8. Serveer met verse kroketten.