Yoghurtmousse met honing en verse vijg

c3fa1e2516270e807e6c7c6ae5c099f4ef9c693cbc140f0f8523ded51af345af.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de zure room op tot hij lobbig is. Plaats in de ijskast om koel te houden.

  2. Week het blaadje gelatine in koud water gedurende 5 à 10 minuten tot het zacht is. Knijp het blaadje goed uit en laat het in een paar eetlepels hete vloeistof oplossen.

  3. Klop de Griekse yoghurt op samen met de suiker en het vanille-extract. Meng de opgeloste gelatine en de zure room er voorzichtig door.

  4. Verdeel het mengsel over de glaasjes. Laat opstijven in de koelkast, gedurende minstens 2 à 4 uur tot een hele nacht.

  5. Werk af met honing, verse vijg en zeste van limoen.