Spruitjesstoemp met kippenworst en saus met pistachenoten

Spruitjesstoemp met kippenworst en saus met pistachenoten

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij in Kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat goed drogen op het vuur.

  2. Haal van het vuur en stamp tot een puree. Roer er 125 g boter onder. Kruid af met peper en zout.

  3. Reinig de spruitjes. Snij in twee en kook gaar in gezouten water. Giet af.

  4. Meng de spruitjes onder de aardappelpuree en stamp fijn. Kruid met muskaatnoot en hou warm.

  5. Bak de worsten mooi bruin en gaar in hete boter. Haal ze nadien eventjes uit de pan.

  6. Pel de ui en snipper fijn. Stoof de fijngesnipperde ui gaar in het braadvet van de worsten. Werk af met pistachenoten.

  7. Serveer de spruitjesstoemp, worsten en saus op een bord.