Gebakken ricotta met gemarineerde worteltjes

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: meng de honing met het citroensap en 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de wortelen. Schil ze niet. Dep droog en leg 30 min in de marinade.
-
Bak de wortelen beetgaar in een grillpan.
-
Besprenkel een vuurvaste schotel met olijfolie en leg de ricotta omgekeerd in de schotel.
-
Meng de chilivlokken met 2 el olijfolie en giet over de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Bak de ricotta ± 10 min in de oven op 180°C.
-
Serveer de ricotta met de gegrilde wortelen en de halfzongedroogde tomaten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders