Gepofte prei met ricotta, groene olie en zongedroogde tomaatjes

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de prei. Was dit groen goed en snij het fijn.
-
Zet een schotel met olie aan de kant van de BBQ en voeg het versneden preigroen en ½ van de dille toe. Laat 30 min zachtjes trekken, maar let op: de olie mag niet te warm worden. Mix de olie fijn en duw door een fijne zeef. Hou de groene olie apart.
-
Snij de zongedroogde tomaatjes fijn.
-
Pof de prei in zijn geheel op de BBQ. Verwijder de verbrande buitenste bladeren.
-
Snij de prei in 2 en schik op een warm bord. Verdeel de ricotta over de warme prei. Werk af met de groene olie, plukjes dille, zongedroogde tomaatjes en popcorn.