Noedels met sojascheuten, gewokte kip en cashewnoten

Noedels met sojascheuten, gewokte kip en cashewnoten

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig wortelen, peultjes en lente-uitjes en snipper fijn. Hou apart. Schil de gember en snipper fijn. Pluk de korianderblaadjes en snipper eveneens fijn.

  2. Kook de eieren hard. Pel ze en plet met een vork.

  3. Kook de noedels beetgaar. Laat uitlekken.

  4. Snij de kippenfilets in fijne sliertjes. Kruid met peper en zout.

  5. Wok de groenten in een hete wokpan met olijfolie. Voeg het vlees er aan toe. Blijf roerbakken.

  6. Giet de sojasaus, sesamolie en rijstazijn erbij. Laat reduceren.

  7. Voeg de cashewnoten en versnipperde gember en koriander toe.

  8. Roer de geplette eieren en noedels eronder. Serveer in noedelbekers.