Japanse wok met courgettenoedels en biefstuk
Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de lente-ui in ringetjes. 
- 
                    
                    Hak de cashewnoten grof. 
- 
                    
                    Snij het vlees in plakjes. 
- 
                    
                    Verwarm de wok droog voor op een hoog vuur. 
- 
                    
                    Voeg 2 el arachideolie toe en bak de vleesplakjes onmiddellijk kort aan beide kanten. Haal uit de wok. 
- 
                    
                    Zet het vuur lager, voeg indien nodig nog wat olie toe en roerbak de Japanse wokmix knapperig gaar. 
- 
                    
                    Schep de courgettespaghetti erdoor en voeg de vleesplakjes toe. 
- 
                    
                    Roer de saus erdoor en laat even opwarmen. 
- 
                    
                    Bestrooi met lente-ui en cashewnoten en serveer. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                