Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel en ontdarm de scampi’s.

  2. Pel de look en snipper fijn.

  3. Verwarm 4 el olijfolie in een kookpot op een matig vuur en fruit de looksnippers. Voeg de ansjovisfilets toe en laat ze al roerend wegsmelten.

  4. Blus met de wijn en laat uitdampen. Overgiet met de tomatenstukjes.

  5. Laat 20 min pruttelen op een laag vuur.

  6. Hak de peterselie grof.

  7. Kook de pasta in licht gezouten water beetgaar. Giet af en doe terug in de warme pot. Schep er olijfolie door en kruid met versgemalen zwarte peper, espelettepeper en zeezout.

  8. Voeg de zeevruchten en scampi’s toe. Laat verder pruttelen tot de scampi’s en zeevruchten gaar zijn.

  9. Schep de pasta erdoor en breng verder op smaak met peper en zout.

  10. Werk af met peterselie en serveer.