Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lak
Breng de sojasaus, de rijstazijn, de suiker en het water aan de kook. Laat 1 min koken en haal van het vuur.
-
Zalmburger
Snipper het wit van de lente-ui en de koriander fijn.
-
Verwijder het grijze visvlees aan de onderkant van de stukken zalm. Snij de zalm in fijne blokjes en meng met de lente-ui en koriander. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel in 8 gelijke delen en druk elk deel samen tot een hamburger.
-
Ketjap-groentewok en noedels
Gaar de noedels in water zoals vermeld op de verpakking.
-
Verhit wat sesamolie in een wok.
-
Roerbak de wokgroenten beetgaar. Voeg de noedels toe en blus met ketjap. Laat goed opwarmen, kruid met zout en dek af. Hou warm op een zacht vuur.
-
Haal de zalmburgers door de bloem.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak 30 sec aan elke kant.
-
Bestrijk met de lak.
-
Serveer 2 burgers per persoon met de ketjap-groentewok en noedels. Werk af met wat fijngesnipperd groen van de lenteuitjes en een partje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven