Sloppy Joe burger met cheddar en coleslaw

Kenmerkend voor een sloppy Joe is de tomatensaus of ketchup bij het gehakt.
Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de zure room, mayonaise, ciderazijn, honing en 1 kl mosterd door de jonge sla met rauwkost. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Pel de ui en look. Snipper de ui fijn en pers de look.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de groene paprika en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Verhit wat olijfolie in een bakpan en bak het rundgehakt rul.
-
Roer de ui, paprika en look erdoor. Voeg worcestersaus, barbecuesaus, 1 el mosterd, suiker en chilivlokken toe. Blus met de passata en breng aan de kook. Laat 10 min onder deksel sudderen.
-
Beleg de onderste helft van de hamburgerbroodjes met de gehaktmengeling en een snee cheddarkaas.
-
Leg 2 min in een oven op 200°C.
-
Werk af met geroosterde uitjes en de bovenste helft van het broodje. Serveer met de coleslaw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven