Gegrilde kip-artisjok-tomaatbrochette met geitenkaasdip PT1H 4 porties 4 el rode wijnazijn 1 bokaal gegrilde artisjokken op olie 200 g Spar zachte geitenkaas 2 citroenen 1 kl Boni mosterd 250 g Spar parelgerst, courgette en halloumisalade 3 eetlepels Spar Griekse yoghurt snuifje lookpoeder 8 champignons 1 el Boni Selection olijfolie 2 eetlepel Griekse olijfolie 2 teentjes knoflook 1 el verse oreganoblaadjes 2 eetlepels dille 250 g gekleurde kerstomaatjesmix 500 g kipfilet 2 el Boni vloeibare honing 250 g Spar spelt, rode biet en zoete aardappelsalade

Gegrilde kip-artisjok-tomaatbrochette met geitenkaasdip

d245004ef69b4cccc5282ee0ce7c73a6b814aed151b76f8bed82865137f211a3.jpg

Allergenen

Gluten en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: pel en snipper de teentjes look fijn. Snipper de dille fijn. Meng met de rest van de ingrediënten; kruid met peper en zout.

  2. Snij de kipfilet in blokjes en schep door de marinade, dek af met plasticfolie en laat minstens ½ u rusten.

  3. Borstel de paddenstoelen schoon en snij de citroen in partjes.

  4. Geitenkaasdip: snipper de oregano fijn. Mix de geitenkaas, yoghurt, oregano en het lookpoeder. Giet er terwijl de mixer nog draait de olijfolie bij. Kruid met peper en zout.

  5. Prik een partje citroen op een spies en steek er afwisselend kip en groenten op.

  6. Gril goudbruin en gaar op een hete barbecue of grillpan.

  7. Serveer met de geitenkaasdip en de salades.