Ribollita met zoete aardappel, spinazie en witte bonen
Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen en wortelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Snij de lente-ui in fijne ringetjes en de selder in stukjes.
-
Pel de look en snij in fijne plakjes.
-
Bind de verse kruiden en het laurierblad samen tot een kruidentuiltje.
-
Verwarm een scheut olie in een ruime pot en stoof de rode uisnippers glazig.
-
Voeg de look, lente-ui, selder, zoete aardappel en wortelblokjes toe en roerbak.
-
Bak de tomatenpuree even mee en overgiet met 1,5 l water. Voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook.
-
Laat 30 min op een zacht vuur pruttelen.
-
Voeg de bonen toe en warm op.
-
Voeg de spinazie toe en laat slinken.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Serveer met schilfers Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven