Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappel en wortelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Pel de ui en look en snipper fijn.
-
Snij de selder in fijne ringetjes en trek de bloemkoolroosjes los.
-
Bind de verse kruiden samen met het laurierblad.
-
Verwarm een scheut olie in een ruime pot en stoof de uien looksnippers glazig. Voeg de selder, bloemkoolroosjes, aardappel- en wortelblokjes toe en roerbak.
-
Bak de tomatenpuree even mee en overgiet met 1,5 l water. Voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook.
-
Snij de savooibladeren in fijne reepjes en voeg toe.
-
Laat op een zacht vuur 30 min pruttelen. Kruid met peper en zout.
-
Beleg de sneden brood met raclettekaas en laat smelten onder een hete grill.
-
Verdeel de soep over kommen en leg er een snee gegratineerd brood bovenop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven