Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de teentjes look en duw door de lookpers. Spoel de courgette en snij in blokjes. Reinig de champignons en snij in plakjes.
-
Verdeel de vis over 4 stukken aluminiumfolie. Schik de vis op de onderste helft van de folie. Snij de salie in fijne reepjes en strooi over de vis. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Leg als laatste enkele fijne plakjes boter op de vis.
-
Vouw de aluminiumfolie dicht. Vouw de zijkanten van de folie niet al te strak naar boven toe; zo laat je ruimte voor de stoom.
-
Plaats 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Verhit 1 eetlepel olijfolie en stoof hierin de uisnippers glazig. Voeg de look en quinoa toe en roerbak. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat in 10 à 12 minuten garen. De quinoa kleurt van wit naar doorzichtig.
-
Bak intussen de courgette en champignons in olijfolie. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Schep door de quinoa.
-
Schep de rucola er ook door en breng verder op smaak.
-
Serveer met het kabeljauwpakketje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven