Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de quinoa en breng aan de kook samen met het bouillonblokje. Kook volgens de instructies van de verpakking.
-
Bak de amandelen samen met de zonnebloempitten kort aan in een pan tot ze geur afgeven en een licht bruine kleur krijgen. (Opgelet, ze kunnen snel verbranden!)
-
Spoel de appel en snij in stukjes; besprenkel met citroensap tegen verkleuren. Verbrokkel de feta.
-
Giet de quinoa af en zet even in de koelkast om volledig af te koelen.
-
Snij de spinazieblaadjes iets fijner.
-
Meng de spinazie, de gedroogde veenbessen, de appelstukjes en de afgekoelde quinoa samen in een kom.
-
Dressing: meng alle ingrediënten samen in een fles en schud.
-
Besprenkel de salade met de dressing, werk af met de verbrokkelde feta en de notenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven