Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de quinoa gaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schil de zoete aardappel. Verwijder de zaadjes uit de paprika’s.
-
Snij de paprika’s, zoete aardappel en courgette in grove stukken.
-
Bak de groenten aan in 2 el olijfolie.
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Snij de tomaat in blokjes.
-
Rooster de pijnboompitten in een hete pan zonder vetstof.
-
Meng de quinoa onder de gebakken groenten, rauwe ui en tomaat.
-
Werk de salade af met de geroosterde pijnboompitten en verse kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven