Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het witlof. Stoof het gaar in wat boter met water en citroensap. Haal het gestoofde witlof uit de pot en laat uitdruppen. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Draai elk witlofstronkje in een sneetje kaas*.
-
Draai vervolgens in een sneetje ham en omwikkel volledig met het bladerdeeg.
-
Leg de witlofrollen op bakpapier op de rooster. Zo wordt het bladerdeeg krokant.
-
Bak gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer warm.*Je kan ook een kaassaus maken, die laten afkoelen en gebruiken in plaats van sneetjes kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven