Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de konijnenbillen met peper en grof zeezout. Smelt de boter in een Creuset stoofpot en laat goed heet worden. Bak het vlees aan alle kanten aan gedurende ± 5 minuten.
-
Pel de uien en snij in grove stukken. Reinig de champignons en snij in stukjes. Voeg de uien en champignons toe aan het vlees en bak ze even mee.
-
Strooi de bloem over het geheel. Blus met Walsberger.
-
Breng alles op smaak met een weinig peper, zeezout en het kruidentuiltje.
-
Roer alles grondig door elkaar.
-
Giet de balsamicoazijn, wildbouillon, suiker en het water bij elkaar. Roer de suiker los. Giet het mengsel bij het vlees en roer nog even alles door elkaar.
-
Laat op een klein vuurtje gedurende 1 uur 30 minuten tot 2 uur sudderen (zonder deksel).
-
Serveer met gestoofd witlof en gebakken kroketjes.
-
Je kan het Walsberger bier vervangen door een ander donker bier, zoals Westmalle Dubbel of Leffe Bruin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven