Pastasalade in a jar PT30M 1 person 75 g Boni Selection volkoren penne 15 g pijnboompitten 2 eetlepel Boni groene pesto 2 el Boni Selection zongedroogde tomaatjes op kruidenolie 2 eetlepel Boni Selection Griekse olijfolie 25 g rucola 8 kerstomaten 10 Appletizer basilicum

Pastasalade in a jar

b7dc45bedb6c515d2ca468157f98c9348f443d358b22d3d01203bc06989e69fc.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en spoel af onder koud water om het kookproces te stoppen.

  2. Halveer de kerstomaatjes en mozzarellaknikkers.

  3. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.

  4. Meng de dressingingrediënten.

  5. Vul de bokaal.

  6. Begin met de dressing, die komt onderin de pot.

  7. Ga verder met de pasta, zongedroogde tomaatjes, kerstomaten en mozzarella in laagjes.

  8. Leg de rucola erbovenop.

  9. Bestrooi met pijnboompitten en basilicum.

  10. Sluit de bokaal en plaats koel.

  11. Draai, net voor je gaat eten, de bokaal om; zo verdeelt de dressing zich over de salade.