Lunch jar met pastasalade en avocado-spinaziedressing

Lunch jar met pastasalade en avocado-spinaziedressing

Allergenen

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder stromend water. Laat afkoelen.

  2. Snij de selderstengel in fijne plakjes.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  4. Dressing

    Doe de ingrediënten in het hakmolentje en mix fijn. Kruid met ½ kl zout en ¼ kl peper.

  5. Verdeel de dressing over de bodem van 2 jars en verdeel eerst de pasta erover, daarna de selderstukjes en vervolgens de paprikastukjes. Verkruimel de feta erover, vul verder aan met de kerstomaatjes en olijven.

  6. Top af met de courgetteslierten en sluit de pot. Zet in de koelkast tot gebruik.

  7. Schud, net voor je gaat lunchen, alles goed door elkaar, zodat de dressing goed gemengd is.