Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder stromend water. Laat afkoelen.
-
Snij de selderstengel in fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Dressing
Doe de ingrediënten in het hakmolentje en mix fijn. Kruid met ½ kl zout en ¼ kl peper.
-
Verdeel de dressing over de bodem van 2 jars en verdeel eerst de pasta erover, daarna de selderstukjes en vervolgens de paprikastukjes. Verkruimel de feta erover, vul verder aan met de kerstomaatjes en olijven.
-
Top af met de courgetteslierten en sluit de pot. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Schud, net voor je gaat lunchen, alles goed door elkaar, zodat de dressing goed gemengd is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven