Gestoofde aardpeer met kappertjes, dragon en crumble van ei

0d32cff258f7ac47bdb1ba2ae7a7922769875d32e608a7203a61984220e06cff.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardperen en kook ze beetgaar in de groentebouillon.

  2. Pel de look en snipper fijn. Pluk dragon- en peterselieblaadjes los en snipper fijn.

  3. Breng water aan de kook en kook de eieren 6 min. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snij ze middendoor. Doe de dooiers in een pan en verwarm al roerend tot je een crumble bekomt. Hak het eiwit fijn.

  4. Snij de aardperen in stukken en stoof ze met looksnippers in olijfolie. Voeg mosterd, kappertjes, dragon en peterselie toe. Kruid met peper en fleur de sel en breng op smaak met zeste van limoen en een kneepje limoensap.

  5. Bestrooi met dooiercrumble en eiwit en serveer.