Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit olie in een pan en bak de shoarmareepjes krokant.
-
Snij het gele pepertje in kleine ringen, giet er kokend water op, laat enkele min staan, giet af en verfris met koud water.
-
Pel de look en plet fijn in de yoghurt.
-
Was de platte peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn. Meng de lookyoghurt met de mayonaise, peterselie en honing. Kruid met peper en zout.
-
Was de tomaat en komkommer en snij alles in kleine dobbelsteentjes. Snij de ijsbergsla in fijne repen.
-
Frituur de frietjes krokant op 180°C.
-
Schik de frietjes in een schotel. Schik het shoarmavlees erop. Verdeel de gemalen kaas over het vlees en zet kort onder de grill.
-
Werk af met rucola, ijsbergsla, gele peper, komkommer en tomaat. Besprenkel de saus over alles.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven