Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit olie in een pan en bak de shoarmareepjes krokant.

  2. Snij het gele pepertje in kleine ringen, giet er kokend water op, laat enkele min staan, giet af en verfris met koud water.

  3. Pel de look en plet fijn in de yoghurt.

  4. Was de platte peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn. Meng de lookyoghurt met de mayonaise, peterselie en honing. Kruid met peper en zout.

  5. Was de tomaat en komkommer en snij alles in kleine dobbelsteentjes. Snij de ijsbergsla in fijne repen.

  6. Frituur de frietjes krokant op 180°C.

  7. Schik de frietjes in een schotel. Schik het shoarmavlees erop. Verdeel de gemalen kaas over het vlees en zet kort onder de grill.

  8. Werk af met rucola, ijsbergsla, gele peper, komkommer en tomaat. Besprenkel de saus over alles.