Steak tartaar met handgesneden frietjes

38c4d5ec7ff55c11740a253c99be889dbdcb88bf3a23193ebcaee46139bfbf37.jpg

Allergenen

Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn.

  2. Meng het rundgehakt met de kappertjes, peterselie, 1 eidooier en een kl mosterd. Kruid met peper en zout. Zet opzij.

  3. Was de salade en hou apart.

  4. Schil de aardappelen. Snij de frietjes volgens de gewenste dikte en spoel grondig in koud water. Dep de frietjes droog en bak ze voor in een frituur van 140°C.

  5. Koel de frietjes volledig af alvorens ze volledig te bakken op 180°C.

  6. Bestrooi met wat zout en serveer onmiddellijk.

  7. Duw de tartaar in een ring en zet op het bord. Verwijder de ring en schik een eidooier op de tartaar.

  8. Serveer de steak tartaar met de versgebakken frietjes, gemengde sla en wat mayonaise.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit