Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de peterselie, dep droog, pluk de blaadjes en hak fijn.
-
Meng het rundgehakt met de kappertjes, peterselie, 1 eidooier en een kl mosterd. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
-
Was de salade en hou apart.
-
Schil de aardappelen. Snij de frietjes volgens de gewenste dikte en spoel grondig in koud water. Dep de frietjes droog en bak ze voor in een frituur van 140°C.
-
Koel de frietjes volledig af alvorens ze volledig te bakken op 180°C.
-
Bestrooi met wat zout en serveer onmiddellijk.
-
Duw de tartaar in een ring en zet op het bord. Verwijder de ring en schik een eidooier op de tartaar.
-
Serveer de steak tartaar met de versgebakken frietjes, gemengde sla en wat mayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven