Varkensburger ‘full option’

bb337315db144bfcbe3dde00bd0ec9e387686d735717cc1f5771d401b7771a20.jpg

Allergenen

Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dry rub

    Meng het paprikapoeder met de bruine suiker, het lookpoeder, de cayennepeper, het zout, het vierkruidenpoeder en peper. Kruid de varkenswangen hiermee.

  2. Kleur de wangen op de BBQ en schik daarna in een vuurvaste schotel of aluminiumschaaltje dat op de BBQ mag.

  3. Meng de Rodenbach met de ketjap en giet over de varkenswangen. Laat enkele uren garen op een gesloten BBQ. Draai de wangen regelmatig om. Laat garen tot ze superzacht zijn. Haal het vlees uit de jus en pluk de wangen tot pulled pork. Meng een deel van de saus onder het geplukte vlees.

  4. Snij de rode kool zo fijn mogelijk en meng de yoghurt met de kandijsiroop en frambozenazijn eronder. Kruid met peper en zout. Laat trekken.

  5. Burger

    Snij de salie fijn en rasp de Parmezaanse kaas. Meng onder het gehakt en kruid met peper en zout. Vorm ronde burgers van het gehakt. Gril de burgers op de BBQ.

  6. Verwarm indien nodig de pulled pork opnieuw.

  7. Kleur de hamburgerbroodjes lichtjes op de BBQ. Schik de burger en het pulled pork tussen het broodje. Werk af met rode kool en plakjes zoetzure augurken.

  8. Serveer met de jam van spek, whisky en chili.