Full English breakfast

Full English breakfast

Allergenen

Selder , Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper fijn. Laat zacht stoven in een scheut olie. Voeg tomatenpuree, pilipili, tijm en gerookt paprikapoeder toe en roerbak. Blus met tomatenblokjes en laat 10 min sudderen. Breng op smaak met worcestersaus, ahornsiroop, peper en zout, en schep de uitgelekte witte bonen erdoor.

  2. Verwarm de grill.

  3. Halveer de tomaten. Snij de champignons in plakjes en borstel in met olijfolie.

  4. Verdeel de chipolata in kleine worstjes en leg ze samen met de plakjes bloedworst op een bakplaat. Gril in 10 min goudbruin en gaar, draai de worstjes halverwege om.

  5. Verwarm de grillpan.

  6. Schik de tomaatjes, het ontbijtspek en de champignons in een hete grillpan en zet 3 à 4 min onder de grill, omdraaien hoeft niet.

  7. Schik de rest van de groenten over de gebakken bonen en hou warm.

  8. Toast het brood en bak de spiegeleieren.

  9. Werk de schotel af met spiegeleieren en bestrooi met peterselie.

  10. Serveer met toast.