Canadian overnight breakfast

Canadian overnight breakfast

Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Beslag:

    klop de eieren los met de melk en room. Kruid royaal met peper en zout.

  2. Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de kaas in blokjes en het brood in stukken. Doe samen met de ham in een kom en schep door elkaar met je handen.

  3. Beboter een ovenschaal en strooi ½ van het broodmengsel er gelijkmatig in. Overgiet met ½ van het eimengsel en bedek met de rest van het broodmengsel. Overgiet met de rest van het eimengsel. Dek af met plasticfolie en zet 1 nacht in de koelkast.

  4. Haal de schaal 1 u voor het afbakken uit de koelkast en bestrooi met gratinkaas.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C en bak in 30 min goudbruin.

  6. Werk af met bieslook en serveer met hollandaisesaus.