Rundtong in Maderasaus met aardappelpuree
PT15M
4 porties
1
1 kg Spar aardappelpuree
1 bokaal Spar champignons
peterselie
Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de champignons uitlekken en voeg ze bij de rundtong. Verwarm het geheel.
-
Verwarm de aardappelpuree en schep in een spuitzak.
-
Verdeel de tong over voorverwarmde borden. Spuit er roosjes puree naast en werk af met peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven