Eieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kimchi
Roer het grof zout door 750 ml koud water met een klopper tot het zout bijna volledig is opgelost. Giet over de gesneden groenten en laat 10 min trekken.
-
Pel 3 tenen look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn. Meng de look met de gember, vissaus, pilipili, abrikozenconfituur en 20 g mayonaise. Laat de kimchipasta rusten op kamertemperatuur tot gebruik.
-
Spoel de gepekelde groenten af en laat goed uitlekken. Roer de kimchipasta erdoor.
-
BBQ-saus
Pel 2 tenen look en pers fijn. Meng de look met de BBQ-saus, 50 ml sojasaus en rijstazijn.
-
Burgers
Meng het gehakt met lookpoeder, suiker, 10 ml sojasaus en ei.
-
Vorm 4 burgers van het gehakt. Bak de burgers goudbruin aan beide zijden in een pan in wat sesamolie. Blus met de BBQ-saus en laat 1 min sudderen.
-
Rooster de broodjes in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
-
Chilimayonaise
Meng 100 g mayonaise met de sweet chilisaus.
-
Lepel wat kimchirauwkost op elk hamburgerbroodje. Leg een rundsburger erop en lepel wat BBQ-saus erover. Werk af met de chilimayonaise en dek af met het bovenste hamburgerbroodje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven