Fettuccine alla bagna cauda

Kooktips
Het recept van Bagna Cauda kan u ook op onze website vinden.
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.
-
Verwarm de bagna caudasaus.
-
Kook de pasta ‘al dente’ in licht gezouten water.
-
Schep een lepel kookvocht bij de bagna cauda en giet de pasta af.
-
Stort de uitgelekte pasta in de saus en schep de peterselie erdoor.
-
Breng op smaak met zeste van citroen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven