Fettuccine alla bagna cauda

Kooktips
Het recept van Bagna Cauda kan u ook op onze website vinden.
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.
-
Verwarm de bagna caudasaus.
-
Kook de pasta ‘al dente’ in licht gezouten water.
-
Schep een lepel kookvocht bij de bagna cauda en giet de pasta af.
-
Stort de uitgelekte pasta in de saus en schep de peterselie erdoor.
-
Breng op smaak met zeste van citroen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven