Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tenen look en doe in een kleine steelpan. Overgiet met melk tot ze net onder staan. Breng aan de kook en laat op een zacht vuurtje gaar koken.
-
Haal de pan van het vuur en plet of mix de lookteentjes in de melk tot een mooie romige textuur.
-
Voeg de ansjovisfilets toe en laat ze wegsmelten op een zacht vuur. Voeg dan de boter en olijfolie toe en meng goed door elkaar. Giet de room erbij.
-
Serveer als dipsaus met rauwe of geblancheerde groenten. Giet de saus over in een aardewerken schaal die je warmhoudt boven een theelichtje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven