Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Muntsaus: pel de look en snipper fijn.
-
Doe de muntblaadjes samen met de peterselieblaadjes, ansjovis, look en olijfolie in het hakmolentje en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Colcannon: blancheer de savooikool kort. Laat uitlekken en snipper fijn samen met de lente-uitjes.
-
Schrob de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil. Giet ze af en laat uitdampen.
-
Verwarm de room en smelt de boter.
-
Pel de aardappelen en stamp ze fijn of draai ze door een roerzeef.
-
Roer de gesmolten boter en room erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Schep de lente-ui en savooikool erdoor en hou warm.
-
Kruid het vlees met peper en zout.
-
Gril de lamskoteletjes kort aan beide zijden.
-
Schik de koteletjes op voorverwarmde borden. Overgiet met de muntsaus en schep de colcannon ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven