Colcannon met corned beef

a072195cb1f53d86a8e0d30e15a06d1daa64e3ec9b6fa028b2d5ddde7dda0f5b.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de pijpajuin in fijne ringen. Doe dit samen met de melk in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 minuten garen.

  2. Snij de kool in reepjes.Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken. Hou warm.

  3. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in gezouten water, giet af en laat uitdampen.

  4. Stamp de aardappelen tot puree. Meng de melk met de pijpajuintjes beetje bij beetje door de puree. Voeg zoveel melk toe als je zelf lekker vindt. Schep de kool eronder. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

  5. Maak een kuiltje in het midden van de puree en giet de gesmolten boter erin.

  6. Snij de corned beef in plakjes en serveer samen met de colcannon.