Spruitjespuree met kipfiletreepjes & mosterdsausje
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de spruitjes en maak een aantal blaadjes los. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken, ongeveer de grootte van de spruitjes. Kook ze samen gaar in ruim gezouten water gedurende ± 20 minuten. Giet af en pureer in de keukenrobot. Voeg boter naar smaak toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Hou warm.
-
Blancheer de losse spruitjesblaadjes kort in gezouten water, giet af en laat schrikken onder koud water.
-
Snij de kipfilets in dikke repen, kruid met peper en zout en bak ze goudbruin en gaar in een pan met hete boter.
-
Deglaceer de pan met de gevogeltebouillon. Voeg de room en mosterd toe en laat even goed doorkoken.
-
Spuit mooie toefjes spruitjespuree op het bord, versier afwisselend met een spruitjesblaadje. Schik de kipreepjes in het bord en overgiet met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven