noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
-
Giet af en laat drogen. Stamp tot puree met 50 g boter en de melk.
-
Verwijder de korst van de Brugge Blomme. Snij de kaas in kleine stukjes en roer door de puree. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Verhit wat boter in een bakpan en bak de ui glazig.
-
Roer de honing erdoor. Blus met 200 ml water en de room. Voeg het kippenbouillonblokje toe.
-
Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte en roer de mosterd erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereid de roulades van konijnfilet in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Verwijder de uiteindes van de groene boontjes en blancheer ze 5 min met de erwtjes in gezouten, kokend water. Giet af en koel af met ijskoud water.
-
Verwijder het groen van de radijsjes, tot op 1 cm van het knolletje. Was de radijzen en snij in kwarten.
-
Trek de boontjes uit elkaar en meng met de erwten en radijzen. Besprenkel met de olijfolie en witte wijnazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Serveer de konijnroulades met de kaaspuree, salade van boontjes en bestrooi met hazelnoten. Werk af met de mosterdsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven