Tongrolletjes in bonne femme-saus met puree en spinazie
 
                    
                    
                Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij de champignons in fijne schijfjes. 
- 
                    
                    Pel de sjalotten. Snipper 1 sjalot fijn en snij de overige in halve ringen. 
- 
                    
                    Breng de visbouillon zachtjes aan de kook met de sjalotten in halve ringen. 
- 
                    
                    Leg de tongrolletjes erin en laat onder deksel 4 min garen. Schep ze met een schuimspaan uit de visbouillon. 
- 
                    
                    Giet de volle room en witte wijn erbij en breng aan de kook. 
- 
                    
                    Voeg de champignons toe en laat inkoken tot een dikkere saus. 
- 
                    
                    Schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water. 
- 
                    
                    Giet af en voeg de melk en 50 g boter toe. Stamp tot een fijne puree en kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat. 
- 
                    
                    Kruid de saus na het inkoken met zwarte peper en zout. Roer er 50 g boter en fijngesnipperde peterselie door. Leg de tongrolletjes erin en laat zachtjes opwarmen onder deksel. 
- 
                    
                    Pel de look en snipper fijn. 
- 
                    
                    Verhit wat boter in een bakpan en roerbak de spinazie tot deze gesmolten is. Roer de fijngesnipperde sjalot en de look erdoor. 
- 
                    
                    Serveer met de puree, waterkers en tongrolletjes in de saus. 
- 
                    
                    Werk af met grijze garnalen. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                