Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en kook gaar. Giet af en laat een beetje drogen. Voeg 100 g boter toe en plet fijn tot alle boter goed is opgenomen.
-
Snipper de bieslook fijn en meng onder de geplette aardappelen. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Snij de prei in fijne reepjes en spoel grondig.
-
Schil de wortelen, snij 2 wortelen in reepjes en rasp de andere 2 fijn.
-
Pel de ui en snij in vrij kleine stukjes.
-
Bak de zalm rosé in 50 g boter. Laat voldoende lang bakken aan 1 kant, draai om en bak ook de andere zijde.
-
Smelt 50 g boter in een kookpot, maar laat niet bruinen. Voeg de uien toe en daarna de wortelen en prei. Kruid met peper, zout en het visbouillonblokje. Laat garen.
-
Blus met de witte wijn. Voeg de room en melk toe en laat wat inkoken.
-
Bind de saus nog wat verder met maïzena roux.
-
Maak mooie quenelles van de puree. Verdeel de groentjes op het bord en schik de zalm erboven. Versier met enkele bieslookstengels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven