Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de wokgroenten in de wokolie beetgaar en kruid met peper en zout.
-
Doe de gebakken wokgroenten in een ovenschotel.
-
Meng de uitgelekte linzen onder de groenten.
-
Verkruimel de fetakaas over de linzen.
-
Besprenkel met olijfolie en bak 15 min op 180°C tot de kaas gaat smelten.
-
Werk af met droge peterseliekruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven