Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de wokgroenten aan in 2 el wokolie en kruid met peper, zout en currykruiden.
-
Schil de gember en snij 1 el fijn.
-
Voeg het citroensap, de gember, de chilipeper, het citroengras en de kokosmelk bij de groenten.
-
Breng aan de kook.
-
Snij de vis in grote stukken en leg in de saus met de groenten.
-
Laat 10 min op een zacht vuur garen zonder roeren.
-
Snij de lente-ui fijn en de kerstomaten in 4.
-
Werk de viscurry af met de lente-ui, tomaten en verse koriander. Serveer met basmatirijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven