Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het rundvlees lichtjes hard worden in de diepvries.
-
Haal het vlees uit de diepvries en snij het eerst in fijne plakjes, daarna in reepjes en uiteindelijk in fijne blokjes. Doe het fijngesneden rundvlees in een koude kom.
-
Pel de sjalotten. Pluk de peterselie. Laat de augurken uitlekken. Snipper de sjalotten, peterselie en augurkjes fijn.
-
Voeg de sjalotten, augurken, kappertjes en zilveruitjes onder het fijngesneden vlees. Breng op smaak met mosterd, tabasco en olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Doe een portie in een uitsteekring, duw stevig aan en stort uit op het bord.
-
Werk af met een eidooier en wat extra garnituur. Je kan de eidooier ook onder het vlees mengen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven