Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees in fijne dobbelsteentjes. Bewaar ze in een schaal die op ijs staat, zodat het vlees goed koel blijft.

  2. Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij 8 augurkjes fijn.

  3. Roer eerst de olijfolie door het vlees. Meng vervolgens de eigelen, mosterd, sjalotsnippers, kappertjes, augurkstukjes, peterselie, worcestersaus en tabasco eronder.

  4. Smaak af met peper en zout van de molen.

  5. Toast de sneetjes brood en snij in driehoekjes.

  6. Spoel de jonge slablaadjes en zwier goed droog. Schik de slablaadjes mooi in het midden van het bord. Zet een uitsteekvorm op de sla en vul met de tartaar. Duw de tartaar goed aan en verwijder de ring.

  7. Versier met kappertjes, een in de lengte versneden augurkje en een half kerstomaatje.

  8. Werk af met de driehoekjes toastbrood. Serveer onmiddellijk.