Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het vlees gedurende ± 2 uur in de diepvries tot het stevig en goed koud is.
-
Snij het vlees in plakjes van ½ cm, dan in reepjes en vervolgens in zeer fijne brunoise (= blokjes).
-
Verdeel het vlees op de borden met een uitsteekvorm.
-
Serveer de verschillende garnituren per persoon in kleine potjes op het bord. Zo kan iedereen naar eigen smaak zijn tartaar verder afwerken en afkruiden.
-
Plaats de eidooier op de tartaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven