Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Kropsla
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in de lengte in repen en snij elke reep in de breedte doormidden.
-
Pel de look en rasp fijn. Meng met de azijn, karnemelk en 1 kl zout in een kom.
-
Leg de stukjes kip erin, keer om en zorg ervoor dat ze aan alle zijden bedekt zijn.
-
Laat minstens 1 u afgedekt rusten in de koelkast.
-
Bak de spekblokjes knapperig krokant in een pan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de cayennepeper met het griesmeel in een diep bord.
-
Paneer de kiprepen in het mengsel. Bak ze in hete olie knapperig goudbruin en gaar. Laat afkoelen op keukenpapier.
-
Snij de dragonblaadjes fijn.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Scheur de slablaadjes in grove stukken en schep de dragon, kerstomaatjes en maïskorrels erdoor.
-
Klop de dressingingrediënten door elkaar, breng op smaak met peper en zout en schep door de salade.
-
Verdeel de spekreepjes en krokante kip erover en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven