Burger met krokante kip, dragonmayonaise, mozzarella en andijvie

Burger met krokante kip, dragonmayonaise, mozzarella en andijvie

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dragonmayonaise

    Pluk de dragon. Leg 1 min in kokend water, giet af en verfris onmiddellijk in ijswater.

  2. Giet de dragon door een zeef en laat uitlekken. Mix glad met de arachideolie in een hoge beker.

  3. Voeg het eiwit, de mosterd en dragonazijn toe, kruid met peper en zout. Zet de staafmixer tot op de bodem van de beker en mix zonder op te heffen tot een groene mayonaise.

  4. Snij de mozzarella in fijne sneetjes.

  5. Bak de kipfilet krokant in hete olie.

  6. Snij de hamburgerbroodjes in 2. Start met een laagje dragonmayonaise, leg de krokant gebakken kip erop. Schik hierop plakjes mozzarella. Bedek met blaadjes andijvie en werk af met nog wat dragonmayonaise. Zet de bovenkant van het broodje erop en serveer.