Gegrilde snackkomkommers met dragonmayonaise

Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de snackkomkommers en bestrooi ze rijkelijk met zout. Laat 30 min trekken.
-
Pluk de dragon en snij fijn.
-
Rasp de kaas en walnoten samen op een bakpapiertje. Verdeel een klein beetje dragon over de kaas. Bak 10 min op de BBQ op 150°C. Laat hard worden.
-
Dragonmayonaise
-
Verwarm de olie tot deze lauw is. Mix ½ van de dragon in de lauwe olie.
-
Klop de dooier, mosterd, azijn, peper en zout los. Voeg de dragonolie druppelsgewijs toe tot je een stevige mayonaise bekomt.
-
Spoel de snackkomkommers grondig en dep ze droog. Besmeer de komkommers met olie en gril ze op de BBQ tot ze rondom donkerbruin zijn.
-
Snij in stukjes en werk af met de dragonmayonaise en het kaaskoekje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders