Radijsje met gerookte forel, dragonmayonaise en rode ui

Radijsje met gerookte forel, dragonmayonaise en rode ui

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de rode ui en trek de lamellen uit elkaar. Snij in kleine stukjes van 0,5 cm op 1,5 cm.

  2. Breng 150 ml water met de dragonazijn, suiker en zout aan de kook tot de suiker volledig is opgelost. Giet over de rode ui en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  3. Trek de blaadjes van de takken dragon en snipper fijn. Roer door de mayonaise. Kruid met cayennepeper en zout. Bewaar koel in een spuitzak.

  4. Snij het groen van de radijsjes tot op 1 cm en verwijder de wortel. Was de radijsjes goed en halveer ze in de lengte. Snij een stukje van de bolle kant van elke radijs zodat ze blijven staan.

  5. Snij de forelfilet in stukjes van 1 x 1 cm.

  6. Beleg elke radijshelft met een stukje forel. Spuit er wat dragonmayonaise op en werk af met rode ui.