Radijsje met gerookte forel, dragonmayonaise en rode ui

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de rode ui en trek de lamellen uit elkaar. Snij in kleine stukjes van 0,5 cm op 1,5 cm.
-
Breng 150 ml water met de dragonazijn, suiker en zout aan de kook tot de suiker volledig is opgelost. Giet over de rode ui en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Trek de blaadjes van de takken dragon en snipper fijn. Roer door de mayonaise. Kruid met cayennepeper en zout. Bewaar koel in een spuitzak.
-
Snij het groen van de radijsjes tot op 1 cm en verwijder de wortel. Was de radijsjes goed en halveer ze in de lengte. Snij een stukje van de bolle kant van elke radijs zodat ze blijven staan.
-
Snij de forelfilet in stukjes van 1 x 1 cm.
-
Beleg elke radijshelft met een stukje forel. Spuit er wat dragonmayonaise op en werk af met rode ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven